Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Sertifikalı yangın bapları ile gereken kalite katkısızlanmakta olup, talebe bakarak aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın gibi müstacel durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Bunun önlemini bile montaj sırasında yangın firması, yararlanma esnasında ise binadan mesul zevat almalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoklukla maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Binalarda Yangın Çıkış Kapısı kâin yangın bapları ve asıl bapların huzurı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın içindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları kararlı olarak dokumalmalıdır. Kapının insicamlı çkızılışmasını temin etmek sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Yapılır? Her Yangın Kapısı binanın ehil evetğu meydan ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Biricik Kanatlı Yangın Kapıları; Tenha kanatlı tasarımıyla, Yangın Çıkış Kapısı ensiz mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın simultane emniyetli bir çıkış esenlar.

Bu kapılar baş olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yetişmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın merdivenlerinin yeterli enliliğe ve tavan yüksekliğine ehil olması önemlidir. Umumiyetle, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da müsait boyutlarda olmalıdır.

Report this wiki page