2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, isim boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda kompetan olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla saat geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Hariçda iki toz contası ve yürekeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme havadanlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya ehil olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara yaraşır şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Böylece imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle acil durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı keşik otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı kabil.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı yangın kapısı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

çoğu kez yangın merdiveni ile bile kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bâtıneriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi Yangın Merdiveni Kapısı olmalıdır.

Cemiyet ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i sövmek derunin tıklayın.

Tip Odası Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kapıları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kanatı dizi otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı kabil.

Çerezlerin topladığı fen anonim hale getirilmiş mümkün ve özge genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Kıl payı bütün genel ağ siteleri üzere, biz bile sitelerimizde meselelevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our site you sevimli disable tracking in your browser here:

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin vaziyet çabucak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Başkaca yapı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine güçlük olabilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Report this wiki page